E-recept felírásának menete

Távkonzultáció

Az igénylés menete:

Az igénylés e-mailben történik (dr.alasztics@gmail.com). Az e-mail üzenet tartalmazza a beteg adatait (nevét, TAJ számát, születési helyét és idejét, anyja nevét, címét).

E-recept esetén: kérem írja le, hogy rendszeresen szedett gyógyszerei közül melyiket, milyen dózisban és kiszerelésben igényli.

Távkonzultáció esetén a leleteket kérem szépen előre e-mailben megküldeni. Fontos, hogy a leletek ne legyenek jelszóval védettek, és olvashatóak legyenek.

Az e-mailben megadott adatok alapján fogom a számlát kiállítani és válaszlevélben visszaküldeni.

A kiválasztott szolgáltatás díját az alábbi számlaszámra kérem átutalni:

10401196-50526949-76721003 Markota Med Kft.

A fizetésről szóló visszaigazolást kérem szépen e-mailben eljuttatni hozzám.

Érdemes beállítani az eeszt.gov.hu-n, hogy a leletek és az e-recept elkészültéről automatikusan e-mailt küldjön a rendszer. E-mail értesítés hiányában ugyanitt ellenőrizhető a recept megléte.

Az e-recept a gyógyszertárakban a TAJ kártya és személyi igazolvány felmutatásával váltható ki. Érvényességi idejük - gyógyszertípustól függően - általában 90 nap.

Távkonzultáció csak a leletek alapján megállapítható teendők megbeszélésére alkalmas. Távdiagnosztikával és távgyógyítással kapcsolatos kérelmeket - a betegek jól megfontolt érdekében - továbbra sem áll módomban teljesíteni.

 

Az online szakorvosi ellátás árai:

E-recept: 3000 Ft.

Távkonzultáció: 15 000 Ft.